Adresat e Ishpshsh në Qendër dhe Rajone

Adresat e Ishpshsh në Qendër dhe Rajone

Inspektoratit Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore, Drejtori Qëndrore info@sli.gov.al Rruga “Sheh Ahmet Pazari” Nr 10, pranë stadiumit Air Albania.
Drejtoria Rajonale e ISHPSHSH-së, Tiranë, Rajoni I ardit.shabanaj@sli.gov.al Rruga “Sheh Ahmet Pazari” Nr 10, pranë stadiumit Air Albania.
Sektori i Inspektimit, Tiranë armando.loga@sli.gv.al Rruga “Sheh Ahmet Pazari” Nr 10, pranë stadiumit Air Albania.
Sektori i Inspektimit, Durrës bledar.voka@sli.gov.al Lgj. Nr. 6, Rruga: “Aleksander Goga”, prane Muzeut te Deshmoreve, Durres
Drejtoria Rajonale e ISHPSHSH-së, Vlorë, Rajoni II tereza.lacaj@sli.gov.al Lgj.” Rilindja ” Rruga Riza Salati, ( godina e ish Skolles se Naftes),Vlore
Sektori i Inspektimit, Berat mimoza.germenji@sli.gov.al Lgj. Barrikadë Rr.Antipatrea ,Terminali i autobuzave, Berat.
Sektori i Inspektimit, Fier harilla.jano@sli.gov.al Lgj:16 Prilli,Rr.LLukan Toska , Prane Qendres se Formimit Profesional, Fier.
Sektori i Inspektimit, Vlorë marsela.selmanaj@sli.gov.al Lgj.” Rilindja ” Rruga Riza Salati, ( godina e ish Skolles se Naftes) Vlore
Drejtoria Rajonale e ISHPSHSH-së, Dibër, Rajoni III roland.kurti@sli.gov.al Sheshi: “Ahmet Zogu”, Burrel
Sektori i Inspektimit, Dibër eduart.cami@sli.gov.al Lgj.’’Minatori’’, Unaza e Poshtme, Godina e Zyrës së Punës.
Sektori i Inspektimit, Kukës sami.mata@sli.gov.al Sheshi ‘Skënderbej”,Prefektura, kati IV, Kukes
Drejtoria Rajonale e ISHPSHSH-së, Korcë, Rajoni IV eris.papa@sli.gov.al Rruga : ” 1 Maji ” Lgj 18 Korce
Sektori i Inspektimit, Korcë rina.pellumbi@sli.gov.al Rruga : ” 1 Maji ” Lgj 18 Korce
Sektori i Inspektimit, Elbasan egliver.laloshi@sli.gov.al Lgj “Brigada 17 Sulmuese”, Rruga “11 Nëntori”,pranë Prefekturës, Elbasan
Drejtoria Rajonale e ISHPSHSH-së, Shkodër, Rajoni V arber.leknikaj@sli.gov.al Rruga Kongresi Lushnjes, Ndertesa Nr 7, Hyrja Nr 2 Shkoder
Sektori i Inspektimit, Shkodër elvis.jukaj@sli.gov.al Rruga Kongresi Lushnjes, Ndertesa Nr 7, Hyrja Nr 2 Shkoder
Sektori i Inspektimit, Lezhë olgreta.kocaj@sli.gov.al Ura e Drinit , Rrethrrotullimi ri i Shkodrës, Lezhë
Drejtoria Rajonale e ISHPSHSH-së, Gjirokastër, Rajoni VI arben.gushi@sli.gov.al Lgj Pazar; Rruga: “Alqi Kondi” Gjirokaster
Sektori i Inspektimit, Gjirokastër majlinda.llaka@sli.gov.al Lgj Pazar; Rruga: “Alqi Kondi” Gjirokaster
Sektori i Inspektimit, Sarandë besmir.dushi@sli.gov.al Lgj. Nr 1, Rr.Flamurit, pranë Kishës, Sarandë