•  admin
  •  

Kreu i Inspektoriatit Shtetëror të Punës, z.Dritan Ylli vizitë në minierën e Bulqizës për inspektimin e kushteve të punës për minatorët. Takim dhe me 50 përfaqësues të biznesit të Matit dhe Dibrës në Burrel Dritan Ylli: Jemi të kënaqur... më shumë

  •  admin
  •  

Inspektorati Shteteror i Punës i angazhuar teresisht ne luften kunder informalitetit dhe punes ilegale ne teresi, si dhe krijimin e standarteve me te mira per kushtet e sigurise dhe shëndetit ne pune, ka intensifikuar me shume kontrollet dhe inspektimet... më shumë

  •  admin
  •  

Kreu i Inspektoriatit, Dritan Ylli: Do te vendosim nje standart te ri ne marredhenien e Inspektoriatit te Punes me komunitetin e biznesit, ku te prevaloje bashkëpunimi dhe komunikimi intensiv per arritjen e qëllimeve te perbashketa  —- Inspektori... më shumë

  •  admin
  •  

Ky pezullim erdhi pas konstatimit te shkeljeve te renda te kushteve teknike te sigurise ne pune, te evidentuara nga inspektoret e punes ne Drejtorine Rajonale te Tiranes. Ne nje kontroll te inspektoreve te punes ne mesin e muajit Janar u konstatuan shkelj... më shumë

  •  admin
  •  

Kreu i Inspektoratit Shtetëror të Punës, z.Dritan Ylli zhvilloi një vizitë në Prishtinë, ku nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me kreun e Inspektoratit Shteteror të Punës së shtetit të Kosovës Z. Basri Ibrahimi. Kjo marrëveshje ësht... më shumë