INSPEKTORATI SHTETËROR I PUNËS DHE SHËRBIMEVE SHOQËRORE

Një staf specialistësh


Na kontaktoni
sherbimet-e-inspektoriatit

Denonco

+355 4 2368473

info@sli.gov.al

informacion-per-punemarresit-bizneset-qendra-perkujdesje

Për Punëmarrësit, Bizneset & Qëndra Përkujdesje

our-philosophy-is

Informacion mbi Inspektimin

Nëse doni të informoheni për Proçedurën e Inspektimit, Përbërjen e Grupit, Dokumentat që grupi duhet të paraqesë, Fushën e Inspektimit, Legjislacionin ku mbështetet Inspektimi si dhe Detyrat e Subjektit i cili kontrollohet, klikoni link-un përkatës!


Klikoni nëse keni pyetje

lajme-dhe-aktivitete

Pranë ambienteve të Inspektoratit Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore me datë 14/11/2018, Kryeinspektori i ISHPSHSH-së, Z. Arben Seferaj priti znj. Teodora Mladenovic përfaqësuese e Zyrës që (more…)

Pranë ambienteve të Inspektoratit Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore me datë 27/06/2018, Kryeinspektori i ISHPSHSH- së, Z. Arben Seferaj priti Kryetarin e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, (more…)

Inspektorati Shtetëror i Punës i është nënshtruar për herë të dytë inisiativës humanitare për të dhuruar gjak për fëmijët talasemikë. Kryqi i Kuq Shqiptar, ka mberritur në ambientet e institucionit me të gjitha asetet qe nevojiten per (more…)

front-page